"Jag har scolios och hade mycket besvär med ryggen, nacke, andningen, huvudvärk. Efter att Janne behandlat mig, så har jag inga större besvär".

"Jag hade ständiga ryggskott under 16 år som inga kiropraktorer eller naprapater kunde hjälpa mig med. Efter att Janne behandlat mig, så har jag inte haft ett enda ryggskot på 6 år".

"Läkaren på idrottskliniken konstaterade att jag hade en kraftig artros i min höft och sa att jag kommer att få leva med smärta resten av mitt liv, för det fanns inget man kunde göra åt det. Efter behandling hos Janne så är smärtan så liten så det knappt märks och jag kan äntligen börja träna igen".

"Läkarna sa att jag hade artros i min tumme och besvär med ryggen, tack vare smärtan så fick jag sluta på mitt arbete. Jag sökte upp Janne för mina besvär och efter några behandlingar var mina besvär i rygg och tumme borta".

"Jag hade besvär med yrsel och ryggen. Efter behandling hos Janne så har jag ingen yrsel längre och ryggen känns så mycket bättre, så jag har till och med börjat träna".

"Jag hade problem med mina hälsenor och efter behandling hos Janne så har jag inte det längre".

"Jag hade så väldiga smärtor i nacke, rygg, höfter, axlar, så arbetsgivaren ville avskeda mig för att jag var borta för mycket från jobbet. Efter behandling av Janne så känns mina besvär så lite att jag kan fortsätta jobba, fast inte heltid".

"Jag hade ont i min högra höft, ländryggen och yrsel. Efter behandling hos Janne så är min yrsel borta, ryggen och höften är minst 80 % bättre. Jag går så mycket bättre nu när jag inte har ont".

"Jag har opererat min höft och ortopeden sa att det fanns inget mer han kunde hjälpa mig med, utan han kunde erbjuda var kortisonspruta och den hade inte hjälpt tidigare när jag hade provat. Eftersom höften gjorde ont så började jag belasta knät annorlunda så det började göra ont också. Efter behandling hos Janne sågör inte knät ont längre och höften känns mycket bättre. Det känns mycket bättre nu när jag går".

"När jag var 7-8 år så kommer jag ihåg att min mamma fick lägga upp byxorna olika eftersom mina ben var olika långa, det är över 50 år sedan. Under många år så hade jag besvär med ryggen, så jag hade svårt att utföra vissa qi-gong övningar. Efter behandling hos Janne så är mina ben lika långa och ryggen känns mycket bättre. Nu kan jag göra många av de qi-gong övningar som jag inte kunde göra förut på grund av min rygg".

"Jag har inga diskar i de 3 sista kotorna, vilket skapar stora besvär för mig. Ortopeden vill att jag ska operera mig, men jag har känt mig osäker för operation. Jag provade behandling hos Janne och tack vare Jannes behandling har jag inte behövt operera min rygg, och det var 2009".

"Jag opererade min vänstra höft för lårbenshalsbrott. Ortopeden bedömde min höft att jag hade en invaliditet i höften på 8 %. Han sa att det går inte att göra något mer, utan jag kommer få leva med mina smärtor och min orörlighet. Jag kunde inte gå mer än 100 meter så värkte det i höften. Jag besökte Janne och det visade sig att det visst går att göra något åt höftproblemet. Efter ett flertal behandlingar så kan jag nu gå över 5 kilometer utan att få ont i min höft".

Osteopat D.O. Jan Englund


Med 8,5 års utbildning och 13 års klinisk erfarenhet, kan Jan med stor sannolikhet hjälpa dig med rygg, nacke, axlar, ischias, huvudvärk, fibromyalgi, idrottsskador, scolios m m.

Över 85 % får hjälp med bl a sina ryggbesvär.

Massageterapeut

Pernilla Englund

Vill du ha en skön och avkopplande massage, hel eller halvkropp?

Då är Pernilla rätt person, hon erbjuder dessutom till mkt förmånligt pris.

Copyright © All Rights Reserved.