"Klassades som hopplösa fall"


De två kvinnorna nedanför klassades av den svenska sjukvården som hopplösa fall. Det är intressant då att de efter några få behandlingar hos mig kunde må så mycket bättre. Läs även artikeln nedanför som är tagen från Ena-Håbo tidningen 31/1-2009. Artikeln är helt korrekt utom på att Lucia fick endast laserbehandling sammanlagt 6 minuter under de två första behandlingarna, och hon var på fyra behandlinga och varje behandling varade i 45 minuter. I hennes fall var det inte lasern som var nyckeln, utan den manuella behandlingen som var hemligheten med resultatet. Reportern ville gärna vinkla artikeln till något efter det är lättare att peka på en enskild sak och inte flera olika saker som samverkar till resultatet.


Fibromyalgi är i regel inget svårt att behandla, om patienten bara följer de råd och anvisningar som man ger. Min kliniska erfarenhet säger att 3 av 4 fibromyalgipatienter går att få ner smärtan med 50 % på max 6-8 veckor och 70 % på 10-12 veckor, om de följer de anvisningar som man ger.


Det var det som hände med Marjo här nedanför. Hennes smärta minskade med 70 % på bara 41 dagar och när jag kontaktade henne efter ca 3 månader, så hade smärtan minskat med 85 %.

För Marjo som har legat konstant på smärtnivå 10 i 20 år. Specialisterna på smärtcentrum hade gett upp hoppet på att Marjo någon gång skulle kunna känna mindre smärta. Efter behandling på så minskade hennes smärta med 70 % på bara 41 dagar. Hon kunde även ta bort 2 av hennes smärtmediciner som resultat av behandlingen.

I Lucias fall, så kunde hon röra sig bättre, hon kunde börja plocka svamp i skogen, något hon inte hade kunnat gjort på 20 år innan vi började behandla henne.

Copyright © All Rights Reserved.