"Jag fick diagnos av läkaren att jag hade scolios och att det inte fanns något man kunde göra åt det. En kompis sa att jag skulle prova Janne och efter behandling hos honom så är min rygg mycket rakare. Det är väldigt sällan jag känner någon smärta alls, även om jag ibland kan känna mig lite stel".

"Jag har haft scolios i över 50 år med besvär varje dag. Jag har provat många olika behandlingar, men alla har gett upp när de inte har märkt något resultat. Läkare ville steloperera mig, men det ville inte jag. Jag provade Janne och det är det enda som har gett något resultat. Efter Jannes behandlingar så är jag mycket mycket bättre, nu kan det gå flera veckor utan att jag känner något besvär".

" Jag åkte på ett ryggskott när jag renoverade vinden. . Jag ringde Janne och efter några behandlingar så var min rygg rak igen och jag kunde börja jobba igen. Det är 4 år sedan (2011)".

" Jag höll på att dra över presenningen över båten då det bara small till i ryggen. Efter några behandlingar hos Janne, så var mina besvär över och det är snart 4 år sedan (2011)".

Copyright © All Rights Reserved.